ماربل كيك

 المقادير:                                               


3 أرباع كوب سكر
ثلثي كوب زيت, ثلثي كوب ماء
4 م ك حليب بودرا
بيضتين + فانيليا
كوب ونصف فرينة+ م ك بيكنج بودر
2 م ك كاكاو

الطريقة:
نضع المكونات السائله معا ونضربهم جيدا
نضيف السكر مع الاستمرار في الضرب ثم نضيف الفرينة والبيكند باودر ونقلب برقف جتي يختفوا, ندهن صينيه بزبده ونرش عليه فرينة,نسكب ثلثي مقدار الكيكه في الصينيه
نضيف الكاكاو للثلث الباقي ونحاول نضيفه للكيكه بمعلقه حتي يعمل اشكال ممكن نضيف في اماكن مختلفه او ممكن نضيفه في خطوط وسط الكيكه وتسوي في الفرن علي درجه 180 لمده ربع ساعه ثم تخفض الحراره الي 160 حتي تنضج, ممكن تجمل بصوص شيكولاته علي الوجهه.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق